VAN ELIEN WOUTERS

 

Elien Wouters is al enkele jaren intensief bezig met make-up en beauty en besloot pas later om van haar passie haar beroep te maken.

Elien rondde een opleiding visagie en hairstyling af aan Encora in Berchem, maar besloot het hierbij niet te laten. Grenzen verleggen en steevast nieuwe trends, stijlen en technieken bijleren, is voor haar een absolute must. Ze streeft er dan ook naar mensen te doen stralen op de momenten die ze koesteren. Een flawless look op huwelijksfeesten, verjaardagsparty’s en andere festiviteiten is dan ook onmisbaar.

Naast mensen er stralend doen uitzien, vindt Elien het ook belangrijk om haar kennis te delen. Aan de hand van creatieve en interactieve workshops leert ze stap voor stap de perfecte make-up look aan.

 

DSC00625.jpg

 

WAT JE ZULT LEREN

 

Een simpele, natuurlijke make-up voor in het dagelijkse leven. Je leert op jezelf de dagmake-up aanbrengen; Ogen, lippen en gelaat komen allemaal aan de beurt. Aan de hand van een facechart die je meekrijgt, kan je alles goed opvolgen. Er wordt ook extra info meegegeven over het gebruik van de producten. Je mag je eigen make-up meebrengen als je hierover bepaalde vragen hebt, maar al het materiaal dat je nodig hebt is voorzien.

 

DATUMS EN WAAR

 

 

Workshop binnenkort beschikbaar!

Sportlaan 36

3680 Hasselt

3u lange make-up workshop van Elien Wouters

Al het materiaal is inbegrepen in de workshop.

Het is mogelijk je als groep in te schrijven en een eigen datum te kiezen door te mailen naar :
george@craftz.be

Max 6 personen

Prijs : 40€