VAN ELS LOUWETTE

 

Els studeerde af als Master of Jewel Design and Goldsmith aan de Provinciale Hogeschool in Hasselt. Waar ze haar vakmanschap perfectioneerde. Ze creëerde kort daarna haar eigen design label “Lou Bijou”. Met haar afstudeer projecten 'Els in Wonderland' en ‘Mirrony’ zal ze steeds uw hart een slag laten overslaan en begeleiden ze u door de wonderen van haar creatieve geest.

Els heeft inmiddels al 4 jaar ervaring en ze is wel op weg om “The next big thing te worden” Van meedoen aan de 2 edities van pop-up store of Fashion Across Borders tot op display staan bij meerdere expos. Ze heeft nu ook haar nieuwe label "SLUW". Els zal je versteld doen staan van haar innovatieve manier van werken. Kom een halve dag meedoen in haar gezellige studio in Lanklaar.

 

WAT JE ZULT LEREN

 

Stap in de magische wereld van Els Louwette en creëer onder haar begeleiding een persoonlijk juweel. Samen met haar leer je de basisprincipes van het edelsmeden. De elementaire technieken die je leert zijn zagen, vijlen en solderen. Daarna is de afwerking van je sieraad aan de buurt. Je kan kiezen voor een hamerslag, polijsten, oxideren of verschillende satijn- of ruw afwerkingen met schuurpapier. Of misschien wil je juist voor een combinatie gaan. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om jouw persoonlijk droomjuweel te creëren.

  • Juweelontwerpster voor een dag
  • Eindproduct: een eigenhandig gemaakte zilveren ring, oorbellen, hanger of manchetknopen
  • Duur: 3u workshop
  • Extraatje: koffie, lekkers en 10% op de collectie van SLUW of LouBijou
  • Groep: 1 leergierige cursist
Workshops Els Louwette making ring

DATUMS & LOCATIE

 
 

25 EN 26 JUNI

Rijksweg 118

3650 Dilsen-Stokkem

 

3u lange workshop van Els Louwette in haar atelier.

Eindproduct: een eigenhandig gemaakte zilveren ring, oorbellen, hanger of manchetknopen

Extraatje: koffie, lekkers en 10% op de collectie van SLUW of LouBijou

Prijs : 255€