VAN JUUL VAN DE MEERAKKER

 

Opgegroeid met een vader als lederwaren specialist, was Juul al van jongs af aan aan het werk in zijn atelier. Inmiddels heeft Juul zich ontwikkeld tot tassenontwerpster en maakster, gespecialiseerd in het maken van leren tassen. Haar inspiratie voor nieuwe ontwerpen haalt ze uit het hedendaagse straatbeeld. Naast het maken van tassen, geeft Juul ook workshops, waarmee ze anderen kennis wil laten maken met deze bijzondere ambacht.

Craftz workshop leren tassen Juul van de Meerakker

 

WAT JE ZULT LEREN

 

Onder de deskundige leiding van ervaren tassenontwerpster en – maakster Juul van de Meerakker, maak je in een workshop van 3 uur je eigen leren enveloptas. Onder het genot van een lekker hapje en drankje maak je de enveloptas die nog ontbreekt in je collectie. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of een dagje uit met vriendinnen.

Nadat je een mooi stuk leer hebt uitgezocht, volgt het uitsnijden van de patronen en begint het vormgeven. Je krijgt hierin de volledige vrijheid om je eigen enveloptas naar jouw smaak vorm te geven. Het laatste half uur wordt je leren clutch voor je in elkaar gestikt.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een trots gevoel, nieuwe kennis, maar vooral met je eigen ontworpen en zelfgemaakt enveloptas ! (Voorbeeld gemaakte tas laatste foto)

 

 

DATUMS EN WAAR

 

 

 Niewe data volgen

Rechtestraat 55

5611 Eindhoven

 

 Workshop leren tassen maken van Juul Van de Meerakker

inc: Leer, fournituren, hapje en een drankje

Prijs : 65€

Deelnemers : min 4 - max 10

Mogelijk als groep in te schrijven en datum te bespreken door te mailen naar george@craftz.be