Craftz is een online platform voor het delen van vaardigheden via workshops

Craftz maakt het mogelijk om workshops te volgen van mensen met een passie voor hun vak of hobby. Je leert nieuwe mensen kennen en krijgt een inkijk in verschillende vaardigheden. Craftz wilt mensen terug samen brengen. Het delen van kennis met andere. Minder online en meer bezig zijn in je eigen gemeenschap.

Voorlopig start Craftz in de omgeving Maaseik, Opoeteren en bree.
Maar als je uit een andere regio komt neem gerust contact met ons op.
george@craftz.be

 

 

Heb jij zin om iets nieuws te leren ?

Heb jij altijd al eens willen weten hoe je een stoel maakt, moet breien, je eigen moestuin aanleggen, je eigen zeep maakt of eender welke andere vaardigheid ? Kijk eens naar onze workshops ! Ze worden gegeven door locals met een passie voor hun vak. Je leert nieuwe mensen kennen en leert iets nieuws.


 

Of wil jij jou passie delen met anderen ?

Schrijf je dan in als leraar en geef je eigen workshop ! Heb jij een geweldige kennis en wil je dit delen met anderen. Dan is Craftz de perfecte plek. Craftz maakt het mogelijk voor iedereen die zijn passie wil delen om een workshop op te zetten. Je vult het formulier in en wij nemen dan contact met jou op. We komen geweldige fotos van jou en je vaardigheid nemen. We bespreken de prijs, het aantal mensen en waar je je workshop wilt geven.

Alle skills zijn welkom !

 

Craftz

Voor wat je altijd al hebt willen leren.

 

 

 

Alle foto's en films zijn eigendom van Craftz ©