VAN MARJOLEIN DAMMANN

 

Marjolein werkt al zo'n 20 jaar in de wereld van entertainment. Of ze nu een middeleeuws fantasie evenement "Magic Fair" organiseert of zelf meespeelt in een moorddiner; fantasie is altijd het sleutelwoord. Ook heeft ze samen met haar zus Linda Dammann twee kinderboekjes geschreven genaamd Meisje Eigenwijsje. Fantasie is natuurlijk het allerbelangrijkste bij schmink en grime. Marjolein heeft vele lessen gevolgd o.a. van Nick Wolff en kan zowel les geven in de nieuwste schmink technieken of werken met splitcakes.

Schminken Marjolein Dammann

 

WAT JE ZULT LEREN

In de les schmink leer je kleuren mengen. Ook leer je krullen, stippels en druppels zetten en met deze technieken leer je een gezicht te maken. Daarnaast krijg je uitleg over de verschillende soorten schmink (op waterbasis, vetschmink, splitcake). Je gaat eerst op je arm oefenen en op het laatst pas aan de slag op iemand gezicht. 

Op het laatste kijken we eens in de schminkboeken en zul je zien dat je nu snapt hoe de gezichten zijn opgebouwd en hoe je dit zelf kunt doen. Leer de schminktechnieken binnen 2 uur en maak je eigen creatie.

Alle materialen zijn aanwezig. Uitleg op papier krijg je mee. Graag wel zelf handdoek meenemen en natuurlijk je fototoestel. Trek tevens een trui of t-shirt aan waarbij je je mouwen eens goed kunt opstropen. 

 

DATUMS EN WAAR

 

 

Nieuwe Data Volgen

Heilekamp 6

3680 Maaseik

 

2u lange workshop Schminken van Marjolein Dammann.

Al het materiaal is inbegrepen in de workshop.

Extraatje : Koffie en wat lekkers

Prijs : 33€

8 plaatsen